Första advent

Jaha då var det söndag igen! Här kommer två av mina bidrag till pysselpassions final omgång. Lite ovanliga för att vara av mig!Sedan måste jag tala om (stolt mamma) att Turns mixlag där store sonen ingår vann och kom två igår på tävlingar i Höganäs. Idag är det en ny tävling i Landskrona...

Hoppas att ni alla får en trevlig advent och glöm inte att kolla in på Scraprooms blogg där startar julkalendern idag med en utlottning idag!  http://scraproom.blogg.se/
Ha en trevlig vecka!

Scrappat för scraproom!

Julpapper från Basic Grey!
Jag hittade några gamla kort  (när jag städade mitt scraprom) som jag ville scrappa! Fotona är från augusti 2005 och alla kusiner är på utflykt i Ängelholm.
Jag tycker om att använda mig av andra kort än just julkort till julpapperna eftersom jag ofta köper alldeles för många julpapper och har dem kvar länge!
Och sedan en riktig jullayout... Vi väntar på tomten som pulsar fram i snön utanför köksfönstret.
Samma papper här men med baksidan fram! Dekorationerna är från Jolly gift set. Mycket användbara!

Ni glömmer väl inte att vår julkalender på Scraproom som startar den 1:a advent. Det kommer vara en massa tips, trix och inte att förglömma utlottningar!

/ Caroline

Kolla här

Nästa års stora händelse!!!!

banner-liten.jpg

7 roliga kurser och mycket mycket mera!
Ni missar väl inte det här!
Här kan ni läsa vidare:
                       http://www.scrapevent.se/

Hoppas att vi ses där!

Pysselpassions utmaning

Två var temat och jag scrappade om Isidor och kusinen Charlie!
Ovanliga färger för att vara mig!

Annars har jag bara läst hela dagen, läser på lärarlyftet Svenska A. Jätte roligt men mycket att läsa! Dagens bok var väldigt bra och heter Skriva för att lära. Den hade mycket tips och råd!

Askar

Jag har dekorerat två underbara askar med Maja design papper. Dessa papper är helt fantastiska.

Här kommer fotona som jag lovade i förra inlägget!

Kusin Charlie och Isidor på lekplatsen.

Ett gammalt fotoDet här fotot är inte något underbart foto ur kvalite synpunkt men det har så många känslor i sig. Det är från vårt första möte med Pauline och brorsorna är helt saliga! Ibland vill jag scrappa för att bevara känslan från ett tillfälle och inte bara de där superfotona! Hur gör ni, scrappar ni bara de bästa fotona eller scrappar ni något mindre bra ibland?

Söndag

Vilken söndag jag har haft! Först var jag på fotokurs med Jenny Sandberg och hennes man David. Vilken super bra fotokurs! Jag lärde mig massor och har ännu mer kvar att lära... Sedan var det Deck the Halls med QK på Scraproom. Det nya Jolly giftset är bara underbart! Idag har jag varit ute och fotat barnen och Jenny om du läser här så var jag jättenära med kameran! Ni ska få se bilder imorgon!

Mr Cool

Den här är till utmaningen på Pysselpassion!  Isidor älskar att dansa och sjunga och då helst till High School Musical!  Den här utmaningen med temat rock var detta foto en självklarhet för mig att välja!Ha en trevlig helg!

Kram Caroline

Scrappat för Scraproom

En layout som jaghar gjort till Scraproom. Jag hittade det gamla fotot på Isidor oc hans älskade docka och tyckte att papperna passade perfekt!Trevlig helg!

Nytt påsalbum...

Här kommer det påsalbum som jag och Karin ska hålla kurs i den 15 november på Scraproom.Karin har stämplat och färglagt alla underbara stämplar och jag har scrappat dit bilderna!

RSS 2.0