Ny utmaning på Scraproom!

Överblivet material?


Gör en minibok med plats för foto och text och skänk till Scraproom som sedan skickar vidare alla miniböcker till Sydafrika. I Sydafrika används de som minnesböcker till barn som har varit på barnhem och som sedan flyttar till en egen familj runt om i världen.
Vi lottar ut ett kit med ett värde av ca 250 kronor bland alla de album som kommer in till oss senast den 31 juli 2009. Skriv ditt namn på en post it lapp och sätt den på din /dina miniböcker. Ju fler miniböcker desto större chans att vinna! Very Happy
Böckerna får se ut hur som helst men tänk på att det ska finnas plats för foto och för skriven text. Vill du görar rubriker så skriv dem på engelska!

Adressen till Scraproom är:

ScrapRoom
Garnisonsgatan 10
254 66 Helsingborg

Härkommer två exempel på baby böcker jag har gjort!Hoppas att vi får in riktigt många bidrag till den här utmaningen!
Ha en trevlig vecka!
// Caroline

Designteamet gör samma

Hej alla!
Tack för alla gratulationer i förra inlägget. Det värmer! Jag och mannen for iväg till the Lodge på Rommelåsen. Helt underbart spa och hotell. Kan rekomenderas varmt!En layout för Scraproom! Ni missar väl inte tävlingen på Scraprooms blogg? Här hittar ni den! http://scraproom.blogg.se/
När vi kom hem med Pauline från Sydafrika ägnade hon dagarna åt den här övningen!

10 år sedan

Oj vad tiden går! För 10 år sedan gifte vi oss i Ardre kyrka på Gotland! 10 år går väldigt snabbt!Så här såg vi ut då! Scannern och jag är fortfarande inte kompisar men nu är det snart sommarlov och jagska lära mig!!!

Kortmakeri och ett minialbum


Hej på er alla

Tack för alla kommentarer! Ni kan tro att härfotas hemma nu med det nya objektivet och i morsdaga present blev det minsann photoshop. Vet inte vad jaggjort för att förtjäna allt det här!

Nu ska ni se att en en scrappare som jag har gjort ett student kort! Så himla enkelt men med Maja Design papper är det svårt att misslyckas!Insidan ser ut så här!
Tack alla som var på min kurs igår kväll, så himla trevligt att träffa alla glada scrappare! Era album blev så fina! Här kommer mitt! Blommor, band, knappar och härligt skrynklade papper!

Ha en trevlig vecka! Och glöm inte vår tävling på Scraproom som ni hittar här:  
http://scraproom.blogg.se/2009/may/ny-utmaning.html#comment 

Kram Caroline

RSS 2.0