Födelsedag och Dop

En underbar dag hade vi i lördags. Först firade vi Paulines födelsedag och sedan var vi på dop hos ännu en liten afrika  prinsessa!

Här är en  liten hjärtlåda som jag dekorerade till henne! Här kan familjen lägga små minnessaker från dopdagen!


Imorgon börjar Leo skolan i Helsingborg! Han är jättespänd men ändå nöjd med sitt val!

Kram
Caroline


Pauline 5 år

Tänk att lilla tjejen fyller hela handen! Vår lilla prinsessa vart har tiden tagit vägen?
Imorgon blir det firande på morgonen och sedan kalas för kompisarna. Gissa om det är prinsessor som är temat på kalaset!!!Ser ut som en skoltjej här tycker jag!

Glass är gott!


Lite scrappat!
Layouten handlar om Paulines härliga personlighet och alla hennes bus! Som tex när pappa inte vill måla nagellack då fixar hon det själv på hela foten och på ögonlocken!! Behöver jag säga att jag inte var hemma,(hade fotat henne då)!Kram

Caroline

Sommaräng

Jag har haft i över ett år ett foto liggande som har väntat på sina rätta papper och nu har de kommit! Petson´s papper heter dessa underbara papper! Jag har rivit, målat, ritat, skrivit och bara haft kul när jag gjorde den här layouten. Det är väl det det handlar om, eller hur?
Knapparna kommer från Basic Grey´s nya kollektion Oliver.

 

Av papperna som blev över blev det ett litet kort! Jag är ingen kortmakare men med så här bra papper gör kortet sig själv! Jag har klippt ut tre snapsglas och lagt på 3D lack, målat lite blått med akvarellpennor och vips var kortet klart!

Ha en skön torsdag och pyssla på!
Kram
Caroline

Stockholm, Sydafrikaläger och lite scrappat!

Efter en härlig veckas semester är jag tillbaka! Store sonen har fyllt 12 år, kan knappt fatta att min lille kille har blivit så stor! Vi har varit i Stockholm hos kusinerna. Där var tre museeum som fick besök av oss! Wasa är fortfarande Leos favorit. Sedan var det dax för Sydafrika läger! Alla barnen tyckte att det var härligt och vi vuxna njöt i fulla drag av att se våra härliga ungar springa runt och leka. Leo var på kanothajk, spelade minigolf och fiskade tillsammans med sina kompisar och Isidor och Pauline spelade minigolf, var på disco och badade med sina kompisar. Vi var 91 familjer där och tänk er då så många barn från Sydafrika där var! Så härligt att se! Det märkligaste av allt var att familjen Rundby överlevde två nätter i tält!!!
Det kommer fler och bättre foto från resan bara jag har hunnit redigera!


En layout som jag har gjort och glömt att visa här!

Det här är ett sorts papper som jag aldrig har scrappat förut!!!! Har alltid tyckt att det verkar svårt med så kallade färdigscrappade papper, men man måste ju våga prova! Det var riktigt roligt! Jag och barnen hade en rolig timme när vi scrappade, pratade och mindes Disney on Ice showen!
Allt material finns givetvis hos Scraproom!

Kram Caroline

RSS 2.0