Julpyssel

Jag har dekorerat två tändsticksaskar! På den första har jag använt Petsson´s papper. En God Jul stämpel, lite glitterlim och några utstansade grenar!


På sidorna har jag klippt ut svampar och klistrat dit, en liten bit snöre att dra i och en gran brad att fästa snöret med.


Allt material jag har använt finns hos Scraproom, även askarna! De har långa tändstickor som är bra att tända ljuslycktor med!!!
Den här asken har barnen varit med och dekorerat. Den är lite enklare med utstansade pepparkaksgubbar och pepparkaksgummor. Vi har dekorerat med vit pearlmaker.


Vad hittar du på för pyssel med barnen så här inför jul?
Ha en skön snöig dag!
kram
Caroline


Layouter från scrapträffen i Steninge

Layouter från träffen i Steninge! Roligt med nya tekniker och en utmaning för mig för det var mycket smått pill!!!
Ha en skön tisdag!

Kram
Caroline

Prinsessor

Med en prinsessa i familjen var det självklart att jag skulle scrappa de här papperna! Behöver jag säga att prinsessan själv älskar dem! Alla papper är från Disney! Allt material jag har använt finns hos Scraproom såklart!Lite närbilder på dekorationerna!Här kommer den andra. Där har jag vänt på pappret och använt mig av baksidan.

Här har jag använt mig av bara prinsessan från ett papper. Jag klippte ut henne och hon blev en dekoration till min layout om afrikanska prinsessor.

Ha en bra torsdag!

Caroline

En underbar helg

Jag har varit på scrappträff i Steninge, helt underbart! Ett härligt scrappgäng, bra lokal, god mat är lika med en superhelg! Tack Pia! Ni ska snart få se på alla de 8 layouter och två minialbum som jag skapade!

Innan de har hittat vägen in i datorn så får ni hålla till godo med de här!

Mormor och Pauline i Tyskland! De väljer oftast samma färger på sina kläder!Killarna i poolen!
Isidor gör ett High School Musical hopp i poolen! Titta så medveten han är om kameran!
Isidor var och tävlade i gymnastik igår och an var så duktig! Heja Turn! Roligast av allt är att alla killara får vara med! Ledarna är superduktiga och ser till att varje barn får beröm hela tiden!


 

Julfoto

Har använt de härliga papperna som heter Petsson´s papper. Jag blir så glad av dem!

På den första layouten har jag ett foto från en julfotografering där Leo fick många pussar av syskonen! Han var rätt trött på dem efter fotograferingen. Texten på pappret passar därför så bra till fotot tycker jag!Här har jag skurit ut tomten för att kunna sticka ner fotot bakom.
Ha en trevlig helg!
kram
Caroline


RSS 2.0