Glad Påsk!

Bara en vecka kvar till påsk! Här i Helsingborg har våren kommit. Helt underbart! Jag har gjort två små lådor till påskgodiset av BoBunnys härliga papper!

Dessutom blev det en sommar layout !


Jag har klippt ut fjärilarna från papperna och 3D lackat dem. Chipboardhjärtanen har jag täckt med papper, sedan filade jag med en nagelfil på kanterna för att få en fin kant. Brun chalk är alltid ett måste!!!Jag har fått hjälp med fotona av världens bästa systerdotter Alicia. Tack!

Ha en trevlig torsdag och njut av varje sekund den kommer inte åter!


Kram

Caroline


My Mind´s Eye Stella and Rose

Underbara papper och dekorationer! Dessutom lättscrappade!


 
Blomman här under har jag gjort själv genom att vecka ett papper och sedan vika ihop till en blomma.Allt material jag använt finns givetvis hos Scraproom.
Trevlig måndag!

Kram Caroline


sommarbild

Äntligen har jag vågat sätta mig och scrappa ett av de underbara foton Jenny Sandberg tog av våra barn för två år sedan. Tänk vad tiden går...
Papperna jag har använt är Pinkpaislee. Jag har stämplat och dekorerat med det jag hittade på skrivbordet!

Närbild på en av dekorationerna.


Och här kommer andra hälften av blomman. Jag klipper ofta stora blommori två delar och använder dem på olika ställen på layouten. Tycker att de är lättare att ha och göra med då.Vill ni ha en underbar fotograf som verkligen ger allt då rekomenderar jag Jenny värmt. De samspelet  som hon fick med barnen var härligt att se.  Hon tog tid på sig och alla barnen tyckte att det var jätteroligt! Här hittar ni henne:   http://www.jennysandberg.se/

Tack Jenny! Vi njuter av våra foton varje dag!

Kram

Caroline


RSS 2.0