Inzpira

Äntligen finns den nya tidningen i affärerna! Jag blev riktigt rörd när jag såg den! Tänk där är jag med på en lite del! Mannen min var också imponerad!!!
Nu kör vi hårt med nummer 2!!!Ni glömmer inte Inzpira mässan på Sundspärlan i Helsingborg i september? Det kommer att hållas workshops, föreläsningar, scrapträff och i år kommer det även hantverkare dit som säljer sina fina saker! Givetvis finns scrapbutikerna kvar!


 

 

 

Varmt välkommen till den 14:e upplagan av Scrap och Stämpelmässa i Helsingborg.

Nu laddar vi för höstens mässa Inzpirationsmässa som kommer att bli en helt galen tillställning med massor av kreativ energi, kryddad med spännande nyheter i sann Inzpira anda.

Vi både ökar antalet utställare och breddar utbudet för att kunna erbjuda dig den allra bästa mixen och kombinationen. Utöver scrapbooking och stämpelföretag kommer du att kunna frossa i skaparglädje inom flera andra kreativa områden såsom smyckestillverkning, upcycling, matlagning, bakning, dukning, mm mm. Dessutom anordnas en marknadsplats för vardagskonstnärer som vill sälja och visa upp sina alster.

Förutom att handla och mingla, passa på att berika ditt liv och ta med dig någon ny inspirerande kunskap ifrån våra många workshops och kurser. Sveriges dukningskonstnär, Catharina Lindebergh-Bernhardsson, visar hur du med skafferiets och naturens resurser kan ta dukning till en helt ny nivå, se någon av våra demonstrationer om hur du dekorerar cupcakes, häpna över amigumiramis storhet, köp ett vackert, handgjort smycke till någon du tycker om.

Ta med dig bästa väninnan och planera in en helg, bara för dig! Ett kreativt frosseri – för ditt skapande och välbefinnande!

 

 

Plats
Sundspärlan www.sundsparlan.sewww.sundsparlan.se gå in under program och därefter mässor och läs om oss.

Öppettider
Lördag 10-17 och Söndag 10-15

 

Inträde
50 kr Barn upp till 14 år fritt inträde. Köp 2-dagarsbiljett för 80 kr. Ingen anmälan krävs. Öppet för alla.

 

Workshops och föreläsningar

Andreas Wennborg, husmanskonstnär

Catharina Lindeborg-Bernardsson, författare, dukningskonstnär

Anmälningar till dessa sker till [email protected]

 

Scrapträff

Anmäl dig till träffen genom att skicka ett mail till [email protected]@inzpira.se anmälan är bindande uppge om du vill komma en dag 195 kr eller två dagar 350 kr. Begränsat antal platser 30 st. Invänta bekräftelse från oss innan du betalar. Betalning sker till vårt bankgiro 755-8992.

Glöm inte skriva ditt namn på inbetalningen.

 

Utställande butiker
Arkivet Papper & Design, Atelje Lektyg & Hantverk, Ciliinpapers, Scrapmania, Scrapnet, Stämpelkällan, Pysselmyran, Landstoken, ScrapRoom, CountryScrap, Phunnyface, KiAs Butik, Kortmakaren

 

Parkering
Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till mässan.

 

Tåg, buss och taxi
Kommer du med tåg eller buss till Knutpunkten i Helsingborg, tar du buss nr 3 mot Humlegården och går av vid Varbergsgatan.Fråga busschaffören åt vilken håll du ska gå de ca 200 m för att komma till Sundspärlan. Utanför Knutpunkten väntar alltid taxibilar, åk gärna med Sverigetaxi kostar ca 150 kr.

 

Servering
Lunch och fika intar du på Sundspärlans egen restaurang. Det är inte tillåtet att ta med egen mat in till mässhallarna.

 

Boende

Cityvandrarhemmet 042-145850

Enkelrum 425.00, dubbelrum 520.00, trebäddsrum 695.00, fyrbäddsrum 850.00.Alla rum har delat badrum, frukostbuffe ingår i priset. http://www.cityvandrarhemmet.com/http://www.cityvandrarhemmet.com/http://www.cityvandrarhemmet.com/http://www.cityvandrarhemmet.com/

 

Kontakt
Hör gärna av dig om du har några frågor eller om du är intresserad av att samarbeta med oss.
[email protected]@[email protected]@inzpira.se .

 

Facebook
Berätta gärna på facebook vilken dag du planerar att komma! Tryck här för att komma till facebook.Tryck här för att komma till facebook.Tryck här för att komma till facebook.Tryck här för att komma till facebook. .

 

 

 

Bild på vårt sommarnöje! Geocatching! Så kul med skattjakt precis som Indiana Jones enligt de här tre kusinerna!

Ha en trevlig helg!
Caroline


Prinsessmuffins!

Dottern har haft 6-års kalas med bästa kompisen och givetvis skulle det vara prinsesstema! Nu är ingen i vår familj så duktiga på att dekorera muffins som Hella, men vi gjorde så gott vi kunde med saker från Scraproom. Prinsessmuffinsen blev mycket uppskattade, de glittrade, de var rosa, hade rosa muffinsformar och en ställning så det såg kungligt ut enligt min dotter. Och det ska ju vara kungligt på ett prinsesskalas!
Wilton Princess Cupcake Stand Kit heter ställningen och det ingår muffinsformar och vimplarna. Muffinsen har vi dekorerat med vitkristyr (vatten och florsocker),
Wilton Sprinkle set Princess (de söta hjärtanen) och Wilton Cake Sparkles - Silver.


Sommar?

Nu när slutet på sommaren närmar sig med stormfart känner jag att det rycker massvis i pysselhjärnan!!! Har många kort från sommaren jag vill scrappa!

Ska du gå på Inzpiras mässa i september? Det ska jag, kommer att hålla i en kurs där också!En härlig sommarbild får avsluta inlägget!

Kram
Caroline

Ännu mer Martha Stewart

Ännu en gång har jag använt dessa härliga papper. Här har jag använt mig av Gesso för att skapa cirkeln i mitten. När den har torkat har jag droppat Alcol Ink Stonewashed, målat med rosa akrylfärg, Glimmer mist och Distress Ink Faded Jeans.
Rubriken, hmm hade inte bokstavsstickers så att det räckte... Jag tog lite olika jag hade hemma och la sedan rosa Pearl Maker ovanpå dem! Ett bra sätt att använda upp sina stickers tycker jag!

Ha en skön dag!

Kram
Caroline


Min kurs

Nu har min kurs startat på Inzpira. Det är så kul! Det går att anmäla sig fortfarande om någon är intresserad!
http://inzpira.se/mme_zpira/mmezpira.html


Jag lever...

Hejsan Jag har varit dålig på att uppdatera men all min tid har gått åt till sommar med familjen och min kurs på Inzpira. Ni kan läsa om den i inlägget under! Äntligen kommer här en ny lo som är gjord med Martha Stewart papper!
Glada sommarhälsningar!
Caroline

RSS 2.0