Sommar

Hejsan

Hoppas att allt är bra mer i sommarvärmen! Idag visar jag en layout som visar ett av våra sommarnöjen, att åka till en nöjespark och bli dyngsur. Behöver jag säga att det är mest den yngre delen av familjen som uppskattar detta!


Jag har använt maskeringstejp på layouten för att få till en ram, när den satt fast så duttade jag med lila distresser. Därefter drog jag bort tejpen.
Frågetecknet har jag målat för hand som kanske syns, med vit crackeleringsfärg. Jag har även här använt samma distressdyna och duttat med! De svarta strecken ritade jag sedan runt om för att rama in frågetecknet.


Papperna kommer från Fancy Pants och heter Beach Bum. Allt material finns givetvis hos Scraproom.

Varma sommarhälsningar

Caroline


Ett litet minialbum till en prinsessa

Hoppas att allt är bra med er så här dagen innan midsommar! Idag tänkte jag inspirera er med ett minialbum till en liten prinsessa. Jag har använt papper från Beach Babe från Fancy pants design och Baby doll från imaginisce. Dessutom vit, brun och grön cardstock, band, stämplar från imaginisce och svart penna. Alla dessa saker finns givetvis hos Scraproom!
Framsidan

Här på andra uppslaget har jag gjort en liten ficka som jag har satt en tag i.
Tagen!
På tredje uppslaget finns också en tag i en ficka.Så här ser den ut!Baksidan
Ha en underbar midsommarhelg!
Caroline

Album

De här albumen finns hos Scraproom. De är väldigt bra tycker jag! Eftersom man kan dekorera framsidan.

Här har jag sprayat med mist i olika färger!

Här har jag dekorerat framsidan med student papper.

Jag tycker att det roligt med personliga album. Vad tycker ni?

Dans är livet

Karen Foster har en ny serie med balettmotiv. Jag har busat till papperna lite eftersom dottern just nu gillar hiphop, street dance och store idolen Eric Saade! Med lila distressfärg och en svamp så blev det lite tuffare!
Dansösen har jag klippt ut från ett av papperna. Gardinen kommer från ett annat papper. Bokstäverna är gamla från gömmorna. Det syns inte så bra här men jag ritar med en svart penna runt bokstäverna för att markera dem.
Ha en härlig torsdag!
Caroline

Fancy Pants

Hejsan
En härlig långhelg väntar de flesta av oss! Hoppas att ni alla hittar en stund för lite skapande! Det ska jag genom att åka till träffen på söndag på Scraproom!
På layouten den härgången har jag använt Fancy Pants läckra kollektion Beach Bum. Jag har målat med vit akrylfärg mycket tunt på det undre pappret. Jag rev av den yttre kanten och satte den som en ram runt med hjälp av häftklammrar.
Rubriken
Jag satte fast bokstäverna wow, ritade med svart penna runt varje bokstav och sedan sprejade jag med röd akrylfärg utblandad med vatten över bokstäverna. Jag tog därefter bort bokstäverna och tog vit pearlmaker som jag drog ut med en tändsticka för att få fartränder! Det allra sista jag gjorde var att klistra dit de svarta små bokstäverna.
Ha en trevlig torsdag!
Kram
Caroline

RSS 2.0