Tävling

Det här fotot har jag tagit på vägen till kyrkan när tjejerna sprang iväg.Jag är med i den här tävlingen  http://www.mintrygghet.se/web/mt.nsf/webbPCompList?ReadForm&setc=2&id=E864A4FBA6BCC4CAC125781E004B72D0&start=1&dummy=96&sm=all#

Gå gärna in och rösta!

Kram
Caroline

Nyheter från Echo Park

Snart är det Alla Hjärtans Dag och dessa papper Be mine från echo park är helt perfekta för att göra layouter och kort av.
Jag har gjort två olika layouter med dessa papper.
Den första handlar om lilla prinsessans dagisskola som hon älskar! Den andra handlar om hur nära dessa två kusiner står varandra.
It is soon going to be Valentine´s day and the papers from echo park is so beautiful! I have made two pages with them. The first one is about my little princess´s love to her preschool and the next one is about the closness David and Pauline have!
All the things I have used is from Scraproom.

 En närbild på den översta layoutens titel.

Allt material finns hos Scraproom!
Ha en trevlig torsdag!

Kram Caroline


Sommar minne

Romantiska papper och ett kvällskort från i somras blev till en underbar kombination! Fotot är taget på vår Sydafrikaträff! Så mysigt och roligt!

Papper: Webster´s pages och två cardstock.
blommor, pärlband, 3D lack och stickers bokstäver.

Hoppas att ni njuter av det nya året!
Kram
Caroline

Favoriter 2010

Det här är inte lätt men här kommer mina favoriter från 2010!Vilken är din favorit? Jag tycker det är svårt men Smyga iväg är nog min favorit eller Isidors födelsedag!
Kram

Caroline


RSS 2.0