Mer Sommartider!

Hejsan
Hoppas att ni alla hade en underbar midsommarafton! Här kunde det inte bli bättre, mycket sol, dans, trevligt sällskap och väldans god sill!

Ännu en lo med Maja Designs härliga papper från sommartider.Helt underbara papper enligt mig!

Allt material finns hos Scraproom!

Glada sommarhälsningar

Caroline

Sommartider

Nu har det kommit en sommar serie från Maja design som är lika underbar som alla de andra!!! Bättre enligt mina söner som tyckte att pappret var coolt! Gott betyg från en 12 -åring som helst inte vill bli fotad!!!!
En härlig färgkombination med blått och oranget.En något suddig bild men jag ville visa hur jag har gjort en liten bukett av blommor och sedan satt en liten rosett om.Här har jag ritat en swirl på frihand och sedan gjort små hål hela vägen runt. Därefter ritade jag med vit penna för att markera swirlsen. Sist men inte minst kom det ett par brads för att ge swirlsen ett litet lyft!

Glad midsommar till er alla!
Kram Caroline

Blöta pussar!

Det finns inget härligare än att få en härligt blöt puss av en liten syster son! Jamie och jag hade roligt och mannen min fotade nog 20 kort, där några blev riktigt bra. Jag brukar ta många kort vid samma tillfäller för det är alltid något som blir bra och dessutom är det kul att scrappa serier av foton.Återigen är det basic och Max & Whiskers som jag har använt. Otroligt användbara! På baksidan av pappret har jag sprayat med mist och sedan rivit kanterna och satt fast flikarna med häftklammrar. (Vi lärde oss det på minieventet i Helsingborg!) Blommorna, bladen och det läckra bandet med pärlor finns givetvis också hos Scraproom!

Kram

Caroline

Bildkavalkad från Tyskland!

Varning!!! Här kommer en massa foton från vår underbara resa till Tyskland! Inte var det lugnt och avslappnat men härligt och roligt!


Pauline i den nya baddräkten!Det är så härligt att simma!Pauline älskar vatten!Pappa och Pauline har roligt!Familjen Rundby 2010Utanför djungellandet!Hopp!!!
Snyggingar!Mormor och Polly!
Leo och mormor på vår balkong!Isidor i nya badbyxor!Tre som har kul!
Leo njuter i badet!Höga hopp!Vattendusch!Högt upp!Leo!Sötnosar!
Coolingen Benjamin!Leo fotad av Isidor!Momor, Isidor och Pauline!En super härlig helg med mycket aktivitet! Kommer att scrappa många av bilderna (finns ju några till)!
Kram

Caroline

RSS 2.0