Börja skolan

Hej

Äntligen har fotona från första skoldagen kommit fram och blivit scrappade. Dessa jättehärliga papper från Reminisce om första skoldagen använde jag! Bokstäverna klippte jag ut från baksidan av pappret med äpplena på och sedan 3D lackade jag dem. Jag använde en vit penna för att skriva för att layouten skulle se ut som en gammal griffeltavla.Här har jag blandat papper från Basic Greys serie Oliver och äppel pappret från Reminisce. Delfinstämpeln kommer från imaginisce.
Ha en härlig torsdag!
Kram

Caroline

Julesnö

Hejsan
Maja Designs julpapper är så stämningsfulla och roliga att arbeta med! Här har ett par foton från julen 2004 hamnat på layouten.
För att få till den riktigt vintriga känslan i bokstäverna har jag klippt ut dem på frihand och sedan embossat dem med vitt embossingpulver. Avslutningsvis ritade jag svarta streck runt varje bokstav. Övriga bokstäver är från ett Jenni Bowlin stickers alfabet.Den här underbara stämpeln bestämde hela layoutens tema. Jag älskar alla julstämplar men har inte riktigt tid just nu att göra julkort så nu har jag bestämt mig för att stämpla och embossa på mina layouter istället. Jag gillar nämligen både stämpling och effekten av embossing! Stämpeln kommer från Reprint. Stjärnorna som jag har stämplat med VersaMark kommer från samma paket.
Ha en trevlig torsdag!
Kram
Caroline

Halloween

Hejsan
Nu närmar sig Haloween med stormsteg! Här hemma tycker barnen det är jättekul med Scraprooms muffinsformar med figurer på. De jag använt till både bak och till layouten är så fina med spöken på! Papperna är från Making Memories!
Färgen som vi dekorerade muffinsen med finns också hos Scraproom!Kram
Caroline

Julpapper

Hejsan
På den här layouten har lillkusinen Jamie fått vara fotomodell. Fotot är från i midsomras, men jag tycker att julpappret från My Mind´s Eye passar så bra med texten i hörnet. De runda bokstavs stickersen kommer från Jenny Bowlin. De har blivit en favorit som ni kommer att se på kommande layouter! Jamies namn har jag tryckt med ett QK alfabet från ett glittrigt cardstock.

Jultraditioner är något vi har gått om i vår familj! Jag ville skriva ner de så att vi kan titta tillbaka om några år och se hur våra traditioner förändras, för det gör dem faktiskt!
På den här layouten har jag använt ett papper från maja design och stickers bokstäver från Jenni Bowlin! Fotona är från 2007 och de är från ett misslycket försök att skriva ut! Jag skar ner bilderna rejält och satte dem i formen av ett hjärta på pappret.

Allt material finns givetvis hos Scraproom!

Kram

Caroline

RSS 2.0