Skissedilla

Ännu en rolig skiss att arbeta efter!

Isidor matar getterna på Fågelparken i Helsingborg! En aning rädd är han! Jag valde att scrappa i rosa även om han är en kille eftersom han gillar rosa och han har en rosa tröja på sig!
En närbild!


Tack för en trevlig och rolig skiss!

Vecka 2

Ännu en vecka har gått med mycket uteaktiviteter! Så skönt med snö och kyla istället för regn!

En snabbscrappad layout, jag gör ju det här för att ha som en veckobok. Bilderna är alltså viktigast för mig!Ha en skön onsdag!
Kram Caroline

Heja Pappa!

Roger agerar draghäst åt en hel hop av kusiner! Han var verkligen svettig efter!!!!

Nu har jagpå allvar tagit tag i mina gamla saker! Annette känner du igen bokstäverna och siffrorna på blå botten? Det är faktiskt kul att se hur det minskar med material på hyllorna, iallafall lite!Här har jag lekt med olika bokstäver i rubriken!Ha en bra tisdag!
Kram Caroline

skissedilla skiss nummer 43

Nu är det dax för en lo som jag gjort efter en skiss hos skissadille! http://skissedilla.blogspot.com/
En jätte rolig skiss att jobba efter!
Vår lilla prinsessa kan verkligen vara arg! Då visar hon det med hela kroppen!
De vita blommorna har jag stämplat på med olika textstämplar.
Närbild på blomman!
Hoppas att ni har en bra söndag!
Kram Caroline


Midsommar 2008


Äntligen har jag scrappat det här kortet som har legat på srivbordet så länge!
Jag tycker så mycket om bilden och ville göra lyouten rätt så killig och ändå lite blommig för att visa att det är midsommar!

Ha en skön onsdag!
Caroline

Världens bästa bror!

Ännu fler foton från i somras! Märks det att jag längtar till sommaren? Fast ska jag vara helt ärlig är det helt ok med vinter när det ser ut som det gör nu med snö på marken och kallt i luften!

En dubbel lo som handlar om Pauline och Leo i vattnet. Det är så härliga känslor i bilderna, tycker jag!


Ha en skön tisdag!
Kram Caroline

Vecka 1


Jag har bestämt mig för att scrappa mina foton på veckolayouter. Här kommer layouten för vecka 1!Mycket enkel men det är inte dekorationerna som är viktiga utan att bevara minnena! Ett nytt format för mig att scrappa i dessutom 8,5X11, kul och det tog inte så lång tid.
Ha en skön måndag!
Kram
Caroline

Skiss från Skissedilla Party Prinsessa

Skiss från Skissedilla!Den här fina skissen hittade jag hos http://skissedilla.blogspot.com
Och här kommer min tolkning av den!
Layouten handlar om hur Pauline älskar fester och hur hon aldrig slutar glittra! Det här fotot är taget sent på julaftonskväll när gästerna gick hem och hon undrade om festen skulle fortsätta!
Närbild på blommorna och ett av tre hjärtan som finns på layouten.

Ha en trevlig söndag!

Kram Caroline

Sommaren 2009

Till familjefotona från i somras tyckte jag att dessa Love Struck papper från Making Memories passade så bra! Längtar faktiskt till sommaren...


Papperna går i härliga rosa färger! Den stora "Tagen" finns i ett paket med fyra tags, två stora och två små. En av de små har jag delat och satt på två ställen på layouten. Jag har använt en rosa pearl maker.
Hoppas att ni alla får en trevlig helg!
// Caroline

Snö kul


En av de snö dagarna i Gantofta passade jag på att fota alla tre barnen på muren vid vårt hus!
Skissen till layouten hittade jag hos http://skissedilla.blogspot.com De har jättefina skisser!Nu arbetar jag mig igenom alla mina gamla papper som jag köpt för att de var fina men inte vågat skära i sönder!

// Caroline

Kul!

Underbara härliga snö! Jag njuter av varje sekund som jag ser alla dessa glada miner! Jag fotade en hel serie kort som jag använde på layouten.
Till de här fotona använde jag Basic Greys nya serie origins, helt underbara! Kanske inte så vanligt att scrappa i grönt till vinterbilder, men papperna är coola enligt min 11 åring och han vill bara vara med på layouter med coola papper!
Ha en bra tisdag!

// Caroline

Paketet

Så ljuvliga papper!
Dessa härliga papper är från Pink Paislees Cupid collection är dubbelsidiga och det gör dem ännu roligare att leka med!!!
Ni glömmer väl inte att titta in under kalender på Scraprooms hemsida http://www.scraproom.se/ för att anmäla er till vårens spännande kurser!

// Caroline

October Afternoon

Vilka underbara papper! Jag har gjort en enkel layout med dessa härliga papper!De är dessutom dubbelsidiga! QK alfabet och stjärnorna  är också därifrån.


// Caroline


6 januari 2010

För första gången har jag gjort en utmaning i Swe Scrapbook bloggen som ni hittar här: http://swescrapbook.blogspot.com/

Jag har tolkat skiss 1.
 
Fotot är från julafton precis innan vi ska till kyrkan. Layouten heter tre hjärtan för barnen är verkligen mina tre hjärtan!
Han en bra onsdagskväll!
Kram Caroline


5 januari 2010

Hejsan
Hoppas att ni alla har det bra! Här åker barnen skridskor och pulka hela tiden! Härligt!

Jag har hunnit scrappa en hel del!

I våras var vi på Sofiero och nu har jag snabbscrapat två layouterom detta äventyr. Jag har använt Maja design papper!


Två gamla kort från när Leo började skolan! Jag ville ha med mycket journaling så korten fick bli små!
Även här är det Maja design!Jullayouten ni aldrig fick se i december eftersom den inte blev fotad! Nu kommer den istället!


Nu ska vi ut och leka i snön igen!
Kram Caroline

2 januari 2010

Jag har scrappat ett av Isidors skolfoton och använt mig av My Mind´s Eye serie Lifestories. Isidor var med under hela processen och det blev många samtal när vi gjorde layouten som resulterade i all journaling! Otroligt roligt och givande! Prova!Nästa layout är härligt orange och jag har valt gamla foton från 2006. Kanske ovanligt med orange och vinter men det passade så bra med Leos vinterjacka det året!Här är det Be loved från My mind´s Eye som jag har arbetat med.

Här kommer två layouter sm jag gjort tidigare men inte visat. Jag gillar själv den med Isidor i poolen! Det är ett så härligt foto!
Är inte fotot härligt?

Nästa är från Isidors adoptionsdag som vi firade på Busfabriken! HMS står för High School Musical!Hjärtat har Isidor gjort själv! Han gör Hig School Musical hopp på trampolinen!

// Caroline


1 januari 2010

Hej
Hoppas att alla har haft en fin nyårsafton! Tack Sandra för den roliga och mysiga festen! Vi är helnöjda!
Idag har vi varit i skogen på långpromenad, så skönt! Fotade faktiskt riktigt mycket! Ett kort blev jag särskilt nöjd med, kommer att visa det när jag lagt in det i datorn. Fotade en liten bäck med ett litet fall och fick det att se ut som ett sagoskimmer, ni fattar när jag visar fotot. Det är så kul att leka med inställningarna på kameran.

Nu ska jag scrappa lite har faktiskt fått tillbaka min skaparlust!
Gott Nytt År på er alla!
Kram Caroline

Ett kort på barnen får det bli så länge!


RSS 2.0