Echo Park

Med den här färgglada serien Little Boy från Echo Park var det lätt att scrappa.
Den första layouten " Kul på hjul" har jag dekorerat med hjälp av legodäck som jag rullat i stämpelfärg och sedan kört över layouten med! Bokstäver och vägskyltar har fått 3D lack på sig.

I den här layouten har jag scrappat vårt hus. Jag har klippt ut stjärnor, satt lite stickles på dem och limmat fast dem. Jag ville att fotot skulle vara i centrum så att huset syntes ordentligt.
Allt material finns givetvis hos Scraproom!
Ses vi på Nyårsscrappen?
Kram

Caroline

Isidor blir 6 år 2009

Jag är inte världen bästa på att scrappa blider med en gång!!! Men nu har jag scrappat Isidors födelsedag från förra året!

Det blev härligt färgglada layouter, tycker jag!

 

God fortsättning!

Kram Caroline

God Jul

Önskar er alla en riktigt GOD JUL med en enkel layout! Hoppas att ni alla får en underbar jul med tid för att bara vara!
GOD JUL

Kram

Caroline

Dagisfoto

Snön vräker ner här i lilla Gantofta och jag har scrappat i glada härliga vårfärger!
Höstens dagiskort blev scrappat! Färgerna på pärlorna i håret och färgerna på pappret passar så bra ihop tycker jag! Papperna är från Doodlebug och serien heter appetit!

Den här blomman har jag gjort genom att vecka ett papper och sedan fäste jag kanterna mot varandra, limmade fast den och satte på en liten blingsten så var den klar!

Kram
Caroline

Snart är det jul!

Vädret utanför fönstret inspirerar mig till att scrappa vinter och julbilder!
På den första layouten har jag använt Doodlebug papper med små snöstjärnor på. Jag gillar de klara och fina färgerna på det här pappret.

På den här enkla layouten har jag använt snögubbspappret från Best Creation. Jag har gjort egna stjärnor som jag klippt ut och sedan bigat från hörn till hörn, vikt lite och sedan satt fast dem med gluedots. De buktar då ut en bit pågrund av vikningen.Ha en trevlig tosdag!
Kram Caroline

Sommaralbum

Så här i december ska ni få se mitt sommaralbum som jag gjorde på träffen i Steninge!
Det är underbart med snö men sommaren är min årstid!

Kram
Caroline

JUL

Hejsan
Nu är snart glada julen här! Här hemma dricker vi glögg och har tända ljus! Vi försöker också att njuta av stunden, även om det är svårt för mig!!! Pysselbordet svämmar över av julsaker!
Här är en dubbel layout som jag gjort med foto från förra julen! Rosa klänning och rosa julpapper såklart!De här härliga papperna kommer från Doodlebug även dekorationerna är därifrån.
Snöiga kramar från ett vitt Helsingborg!
Caroline


RSS 2.0